Babysitter Wanted online subtitrat in romana

Babysitter Wanted online subtitrat in romana
  • 7.50 / 10 10
4 voturi, nota: 7.50
Vizioneaza filmul Babysitter Wanted online subtitrat in romana
VTT CD 1
Subtitrat în lb. română
Babysitter Wanted online subtitrat in romana film online gratis

Descriere film:

Ideea filmului a venit in urma une stiri despre o familie asasinata intr-o mica ferma din America. (Babysitter Wanted online subtitrat) Nu exista suspecti, martori, indicii sau alte dovezi, care sa duca spre asasin. (Babysitter Wanted online subtitrat) Angie, aplica pt un job de baby- sitting, la familia Stanton, la o ferma. (Babysitter Wanted online subtitrat) In drum spre ferma masina i se strica si este luata de Rick, un mechanic care ii promite ca-I va repera masina. (Babysitter Wanted online subtitrat) La ferma, sotii Stanton, Jim si Violet ii spun ca ca fiul lor, Sam doarme si ii lasa intructiuni pentru seara ce urmeaza. (Babysitter Wanted online subtitrat) Insa prima noapte de lucru ar putea fi si ultima pentru tanara Angie. (Babysitter Wanted online subtitrat) Singura intr-o casa indepartata, telefoane anonime si zgomote care se aud de afara incep s-o scoata din minti. (Babysitter Wanted online subtitrat) Speriata Angie il suna pe Rick si pe seful politiei. (Babysitter Wanted online subtitrat) Acesta din urma incearca s-o linisteasca spunandu-i ca va trece mai tarziu pentru a verifica ce se intampla. (Babysitter Wanted online subtitrat)

. Vizioneaza filmul Babysitter Wanted 2008 online subtitrat si tradus in limba romana gratis fara intrerupere.
Doar aici ai cele mai bune filme de Horror, Thriller online gratuite in exclusivitate pentru tine cele mai noi filme aparute recent genul: Babysitter Wanted online subtitrat din anul 2008 cu traducere in limba romana.

Filmeonlinebune.com pune la dispozitie pentru iubitori de filme online cele mai noi si bune filme subtitrate in limba romana redate la o calitate inalta DVDRip si HD exact ca la "Cinematografele 3D" In mod gratuit puteti viziona filme online bune precum: Babysitter Wanted online subtitrat in romana

Comentarii

Ce parere ai despre acest film? :