Her online subtitrat in romana

Her online subtitrat in romana
  • 4.00 / 10 10
2 voturi, nota: 4.00
Vizioneaza filmul Her online subtitrat in romana
VTT CD 1
Subtitrat în lb. română
Her online subtitrat in romana film online gratis

Descriere film:

Stabilita ?n Los Angeles, intr-un viitor apropiat, actiunea filmului il urmareste pe Theodore, un scriitor sensibil, singuratic si dezamagit de sfarsitul unei relatii de lunga durata. (Her online subtitrat) Fara a avea o viata sociala, acesta se ataseaza sentimental de noul lui sistem de operare, care a fost construit sa-i satisfaca orice nevoie si dorinta. (Her online subtitrat) Initial, Theodore este incantat sa o cunoasca pe Samantha, o voce placuta, de sex feminin, care este perspicace, sensibila si surprinzator de amuzanta. (Her online subtitrat) Dar pe masura ce nevoile si dorintele lui si ale programului cresc, prietenia lor se transforma intr-o eventuala poveste de dragoste. (Her online subtitrat)

Premiat la Golden Globes, nominalizat la 5 premii Oscar. (Her online subtitrat)

. Vizioneaza filmul Her 2013 online subtitrat si tradus in limba romana gratis fara intrerupere.
Doar aici ai cele mai bune filme de Drama, S.F, Dragoste online gratuite in exclusivitate pentru tine cele mai noi filme aparute recent genul: Her online subtitrat din anul 2013 cu traducere in limba romana.

Filmeonlinebune.com pune la dispozitie pentru iubitori de filme online cele mai noi si bune filme subtitrate in limba romana redate la o calitate inalta DVDRip si HD exact ca la "Cinematografele 3D" In mod gratuit puteti viziona filme online bune precum: Her online subtitrat in romana

Comentarii

Ce parere ai despre acest film? :