Endless Love 2014 online subtitrat

Endless Love 2014 online subtitrat
  • 9.75 / 10 10
20 voturi, nota: 9.75
Vizioneaza filmul Endless Love 2014 online subtitrat in romana

Server 1
Partea I-a
Partea a II-a
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a


endless love 2014 online, endless love 2014 online subtitrat, endless love 2014 download torent, endless love 2014 trailer, endless love 2014 subtitrare, endless love 2014 online free, endless love 2014 cinemagia, endless love 2014 download, endless love 2014 imdb, endless love 2014 free download, --
Film online subtitrat in limba romana
Endless Love 2014 online subtitrat film online gratis

Descriere film:

Endless Love 2014 (Îndrăgostiţi pentru totdeauna), film online DVDRip, NESUBTITRAT în Română

Jade Butterfield (Gabriella Wilde), o tânără frumoasă şi timidă, stă singură după ceremonia de absolvire în timp ce restul colegilor râd şi se simt bine cu prietenii lor, făcând poze împreună. Ea se alătură în tăcere părinţilor săi în timp ce îşi aminteşte despre fratele ei, Chris, care a murit de cancer. David Elliot (Alex Pettyfer), un băiat care a plăcut-o pe toată perioada liceului, dar care n-a avut curajul să intre în vorbă cu ea, o priveşte din depărtare. Jade, împreună cu părinţii şi celălalt frate al ei, Keith (Rhys Wakefield), merg la un restaurant pentru a lua prânzul. Când coboară din maşină, ea dă peste David, care lucrează la acel restaurant.

David îi spune că au fost colegi de clasă, iar ea îi cere să-i semneze anuarul înainte de-a intra în restaurant. Acolo, Hugh (Bruce Greenwood), tatăl ei, o întreabă ce şi-ar dori ca dar de absolvire, iar ea îi spune că şi-ar dori o petrecere din moment ce n-a apucat să socializeze prea mult cu colegii. Mama ei, Anne (Joely Richardson), consideră că e o idee excelentă, astfel că se pun cu toţii de acord să organizeze pretrecerea respectivă, iar când părăseşte restaurantul, ea îl invită la petrecere şi pe David.

În timpul petrecerii sale, majoritatea celor de acolo fac parte din cercul prietenilor bogaţi ai tatălui ei şi este dezamăgită că niciunul dintre colegii de clasă n-au onorat invitaţia, dar curând i se luminează chipul când vede că David a sosit. Văzând dezamăgirea din ochii ei că nu a venit niciunul dintre colegi la petrecere, David îi spune că se mai desfăşoară o alta în aceeaşi seară şi cam toată lumea se află acolo. El ia telefonul şi sună la poliţie pentru a se plânge de zgomotul de la petrecerea respectivă şi, practic, o distruge, astfel că cea mai mare parte a petrecăreţilor vin la ea.

Urmăreşte online filmul Endless Love 2014 (Îndrăgostiţi pentru totdeauna), FĂRĂ subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

. Vizioneaza filmul Endless Love 2014 Endless Love 2014 online subtitrat si tradus in limba romana gratis fara intrerupere.
Doar aici ai cele mai bune filme de Drama online gratuite in exclusivitate pentru tine cele mai noi filme aparute recent genul: Endless Love 2014 online subtitrat din anul Endless Love 2014 cu traducere in limba romana.

Filmeonlinebune.com pune la dispozitie pentru iubitori de filme online cele mai noi si bune filme subtitrate in limba romana redate la o calitate inalta DVDRip si HD exact ca la "Cinematografele 3D" In mod gratuit puteti viziona filme online bune precum: Endless Love 2014 online subtitrat

Comentarii

Ce parere ai despre acest film? :