Flipped – Juli şi Bryce (2010) online subtitrat in romana

Flipped – Juli şi Bryce (2010) online subtitrat in romana
  • 0.00 / 10 10
0 voturi, nota: 0.00
Vizioneaza filmul Flipped – Juli şi Bryce online subtitrat in romana
Server 1
Server 2

Subtitrat în lb. română
Flipped – Juli şi Bryce (2010) online subtitrat in romana film online gratis

Descriere film:

Adaptare a romanului cu acelaşi titlu al autoarei Wendelin Van Draanen, filmul “Flipped” urmăreşte transformările emoţionale pe care le traversează doi copii pe nume Bryce Loski şi Juli Baker, pe parcursul a 6 ani. Juli s-a îndrăgostit de frumoşii ochi albaştri ai vecinului ei Bryce încă din clasa a II-a primară, însă nu a reuşit să atragă atenţia băiatului şi nici să îl determine să-i împărtăşească sentimentele. Mai mult, Bryce Loski a considerat întotdeauna că fetiţa are un comportament bizar de vreme ce se urcă în copaci pentru a admira priveliştea şi creşte găini în curtea din spate a casei. Ajuns în clasa a VIII-a şi aflându-se în pragul complicatei vârste a adolescenţei, Bryce începe să se simtă atras de vecină şi colega lui Juli şi îşi doreşte să o sărute, însă fata în vârstă de 13 ani nu îl mai considera atât de grozav pe cât îi părea cu şase ani în urmă şi se teme că privirea lui albastră nu exprimă nimic. Ca într-un preambul al războiului adolescentin dintre sexe, Bryce şi Juli învaţa regula contrariilor care se atrag.

. Vizioneaza filmul Flipped – Juli şi Bryce (2010) online subtitrat si tradus in limba romana gratis fara intrerupere.
Doar aici ai cele mai bune filme de COMEDIE online gratuite in exclusivitate pentru tine cele mai noi filme aparute recent genul: Flipped – Juli şi Bryce online subtitrat din anul (2010) cu traducere in limba romana.

Filmeonlinebune.com pune la dispozitie pentru iubitori de filme online cele mai noi si bune filme subtitrate in limba romana redate la o calitate inalta DVDRip si HD exact ca la "Cinematografele 3D" In mod gratuit puteti viziona filme online bune precum: Flipped – Juli şi Bryce (2010) online subtitrat in romana

Comentarii

Ce parere ai despre acest film? :