How I Live Now (2013) online subtitrat in romana

How I Live Now (2013) online subtitrat in romana
  • 0.00 / 10 10
0 voturi, nota: 0.00
Vizioneaza filmul How I Live Now online subtitrat in romana
Server 1
Partea I-a
Partea a II-a
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a

How I Live Now (2013) online subtitrat in romana film online gratis

Descriere film:

Daisy este o adolescentă de 15 ani din New York care călătoreşte în Anglia pentru a-şi petrece vacanţa de vară cu nişte rude pe care nu le cunoaşte. Imediat după venirea lui Daisy, mătuşa ei pleacă într-o delegaţie, iar fata rămâne cu cei trei verişori de vârsta lui Daisy şi cu sora mai mică a acestora. A doua zi bombele încep să cadă peste Londra, Anglia fiind atacată – e cel de-al doilea Război Mondial. Curentul electric se întrerupe, sistemele de comunicare sunt tăiate, iar Daisy şi verişorii ei rămân singuri şi izolaţi. Totuşi, fără adulţi şi fără reguli, viaţa lor e aproape idilică o perioadă, iar relaţiile dintre ei cresc şi se transformă în ceva rar şi extraordinar. Dar războiul îi ajunge, iar ei trebuie să găsească soluţii să supravieţuiască şi să se descurce prin pădure, până când reuşesc să se pună altundeva la adăpost.

. Vizioneaza filmul How I Live Now (2013) online subtitrat si tradus in limba romana gratis fara intrerupere.
Doar aici ai cele mai bune filme de ACŢIUNE online gratuite in exclusivitate pentru tine cele mai noi filme aparute recent genul: How I Live Now online subtitrat din anul (2013) cu traducere in limba romana.

Filmeonlinebune.com pune la dispozitie pentru iubitori de filme online cele mai noi si bune filme subtitrate in limba romana redate la o calitate inalta DVDRip si HD exact ca la "Cinematografele 3D" In mod gratuit puteti viziona filme online bune precum: How I Live Now (2013) online subtitrat in romana

Comentarii

Ce parere ai despre acest film? :