Nebraska 2013 filme online subtitrat in romana

Nebraska 2013 filme online subtitrat in romana
  • 0.00 / 10 10
0 voturi, nota: 0.00
Vizioneaza filmul Nebraska 2013 online subtitrat in romana

Subtitrat în lb. română
Nebraska 2013 filme online subtitrat in romana film online gratis

Descriere film:

Nebraska 2013, film online subtitrat în Română

Woody Grant (Bruce Dern) este oprit de poliţie în Billings, Montana, iar de acolo este preluat de fiul său, David (Will Forte), care află că tatăl său doreşte să meargă în Loncoln, Nebraska, pentru a încasa un premiu de 1 milion de dolari câştigat la o tombolă. Când David vede acea scrisoare în care se presupune că tatăl său ar fi câştigat suma respectivă, el îşi dă seama că este o mică înşelătorie menită să-l facă să cumpere abonamente la reviste. El se duce pe Woody înapoi acasă, iar mama lui David, Kate (June Squibb) se enervează deoarece Woody insistă în continuare că a câştigat banii.

Acest lucru se repetă, iar David şi fratele său, Ross (Bob Odenkirk), un prezentator local de ştiri, discută despre posiblitatea de-al interna într-un azil pe tatăl lor. Mai târziu, David primeşte vizita fostei sale iubite, Noel (Missy Doty), care îi înapoiază lucrurile şi refuză să se mute înapoi cu el. Conversaţia lor este întreruptă brusc atunci când mama lui David îl sună pentru a-l anunţa că Woody a plecat iarăşi de acasă. În cele din urmă, spre disperarea mamei sale, David hotărăşte să-l ducă el însuşi pe Woody până în Lincoln.

În drumul lor, ei ajung şi în oraşul natal al lui Woody, „Hawthorne”, din Madison County, Nebraska, şi iau prânzul împreună cu fratele lui Woody, Ray (Rance Howard), şi familia acestuia. Cei doi îşi petrec timpul depănând amintiri cu ceilalţi membri ai familiei. Atunci când David menţionează despre problemele pe care le are Woody – iar Woody susţine că nu şi-a iubit soţia şi nici nu şi-a dorit să aibă copii – ei încep să se certe, iar Woody pleacă de unul singur. El intră apoi într-un bar şi se întâlneşte cu fostul său partener Ed Pegram (Stacy Keach), spunându-i că a câştigat un milion de dolari, iar vestea se răspândeşte cu repeziciune în întregul oraş.

Urmăreşte online filmul Nebraska 2013, cu subtitrare în Română şi calitate DVDSCR.

. Vizioneaza filmul Nebraska 2013 Nebraska 2013 online subtitrat si tradus in limba romana gratis fara intrerupere.
Doar aici ai cele mai bune filme de Drama online gratuite in exclusivitate pentru tine cele mai noi filme aparute recent genul: Nebraska 2013 online subtitrat din anul Nebraska 2013 cu traducere in limba romana.

Filmeonlinebune.com pune la dispozitie pentru iubitori de filme online cele mai noi si bune filme subtitrate in limba romana redate la o calitate inalta DVDRip si HD exact ca la "Cinematografele 3D" In mod gratuit puteti viziona filme online bune precum: Nebraska 2013 filme online subtitrat in romana

Comentarii

Ce parere ai despre acest film? :