Noah – Noe 2014 online subtitrat

Noah – Noe 2014 online subtitrat
  • 8.00 / 10 10
5 voturi, nota: 8.00
Vizioneaza filmul Noah – Noe 2014 online subtitrat in romana
Server 1 Server 2 Server 3

noah 2014, noah online, noah film online, noah cyrus, noah 2014 online, noah 2013, noah online subtitrat hd, noah cinemagia, noah online subtitrat, noah ringer, --
Film online subtitrat in limba romana
Noah – Noe 2014 online subtitrat film online gratis

Descriere film:

Noah – Noe 2014

Noe (Russell Crowe) trăieşte împreună cu soţia sa Naameh (Jennifer Connelly) şi cei trei fii, Shem (Douglas Booth), Ham (Logan Lerman) şi Japhteh (Leo McHugh Carroll). El vede într-o zi un mic miracol petrecându-se: o picătură de apă atinge pământul şi acolo creşte instantaneu o floare. În acea noapte, el are un vis în care vede muntele unde locuieşte bunicul său Metusala (Anthony Hopkins) şi apa care acoperă toată planeta. El realizează apoi că Dumnezeu încearcă să-i trimită un mesaj şi se duce în grabă împreună cu familia lui către Metusala. Pe drum, ei găsesc un grup de oameni ce au fost ucişi recent, iar printre ei se află o fată care încă mai trăieşte, Ila (Emma Watson), pe care o adoptă.

În plus, oamenii lui Tubal-Cain (Ray Winstone) îi urmăresc, dar le este teamă să intre în zona întunecată ce este populată de „Watchers” (Privitori), îngeri decăzuţi care arată precum Golemii de piatră. Se pare că aceştia sunt prieteni cu Metusala deoarece i-a salvat în trecut. Aceştia au venit pe pământ pentru a ajuta oamenii, dar atunci când oamenii au aflat de prezenţa lor, au încercat să-i facă sclavi şi să-i ucidă, astfel că Metusala le-a sărit în ajutor şi i-a ajutat să scape. Noe vorbeşte cu Metusala şi primeşte din partea lui o sămânţă din Grădina Edenului. El plantează acea sămânţă şi creşte o întreagă pădure în doar câteva secunde. Acest miracol îi convinge pe Privitori că Noe este alesul Creatorului.

Noe anunţă că va folosi tot lemnul pentru a construi o Arcă şi aceştia îl ajută. După aproximativ opt ani de muncă, pe măsură ce Arca este aproape de-a fi terminată, animalele încep să părăsească pădurile şi se urcă în arcă. Între timp, pământurile din apropiere încep să rămână fără roade, iar oamenii conduşi de Tubal-Cain încearcă să atace Arca, dar Privitorii îi forţează să se retragă, însă Cain ameninţă că se va întoarce.

Momentan, filmul Noah – Noe 2014 nu este disponibil, dar va fi postat curând!

. Vizioneaza filmul Noah – Noe 2014 Noah – Noe 2014 online subtitrat si tradus in limba romana gratis fara intrerupere.
Doar aici ai cele mai bune filme de Aventura online gratuite in exclusivitate pentru tine cele mai noi filme aparute recent genul: Noah – Noe 2014 online subtitrat din anul Noah – Noe 2014 cu traducere in limba romana.

Filmeonlinebune.com pune la dispozitie pentru iubitori de filme online cele mai noi si bune filme subtitrate in limba romana redate la o calitate inalta DVDRip si HD exact ca la "Cinematografele 3D" In mod gratuit puteti viziona filme online bune precum: Noah – Noe 2014 online subtitrat

Comentarii

Ce parere ai despre acest film? :