Nurse 3D 2013 online subtitrat

Nurse 3D 2013 online subtitrat
  • 0.00 / 10 10
0 voturi, nota: 0.00
Vizioneaza filmul Nurse 3D 2013 online subtitrat in romana

nurse 3d 2013 cast, nurse 3d 2013 download, nurse 3d 2013, nurse 3d trailer 2013, nurse 3d release date 2013, медсестра 3d / nurse 3d (2013),
Film online subtitrat in limba romana
Nurse 3D 2013 online subtitrat film online gratis

Descriere film:

Nurse 3D 2013 (Asistenta), film online DVDRip, subtitrat în Română

Filmul începe cu Abby (Paz de la Huerta) la un club de noapte unde explică audienţei printr-o naraţiune că „slujba” ei este de-a ucide bărbaţii infideli pentru a „curăţa mizeria de pe străzi” – slujbă de care se bucură s-o practice. După aceea ucide un bărbat şi-l aruncă de pe acoperişul clubului respectiv. În ziua următoare, ea participă la o ceremonie unde o priveşte pe Danni (Katrina Bowden), asistenta căreia i-a fost mentor, absolvind. Apoi, merge la Danni şi face cunoştinţă cu mama şi tatăl vitreg al acesteia, Martin Price (Martin Donovan). În ciuda acestui moment fericit şi toată strădania ei, Danni încă nu este pregătită pentru prima ei zi de asistentă şi e admonestată de Dr. Morris (Judd Nelson) pentru incapacitatea ei de-a răspunde rapid unei situaţii de urgenţă.

Abby percepe situaţia ca fiind dezgustătoare, deoarece ştie că doctorul respectiv este un sadic şi îi face plăcere să hărţuiască asistentele noi. În plus, Abby se enervează şi mai tare atunci când Danni alege să-i ceară ajutorul iubitului, Steve (Corbin Bleu), decât să apeleze la ea, dar se bucură atunci când conversaţia telefonică pe care o are cu Steve se sfârşeşte prost din cauza unei cerţi pe care au avut-o în noaptea precedentă. Ea îi explică situaţia lui Abby şi îi spune că nu vrea să se mute împreună cu Steve (aşa cum şi-ar dori acesta) deoarece n-are încredere în tatăl ei vitreg pentru a-l lăsa singur cu mama ei.

Neîncrederea se accentuează atunci când Abby şi Danni îl descoperă pe acesta având o aventură. A doua zi, după o noapte extrem de agitată, Danni se trezeşte în apartamentul lui Abby şi pleacă de acolo, în ciuda insistenţelor acesteia de-a rămâne şi petrece ziua împreună. În cele din urmă, Abby merge la un psihiatru ce se dovedeşte a fi chiar tatăl vitreg al lui Danni pe care-l seduce spunându-i că este dependentă de bărbaţi şi îi povesteşte despre relaţia pe care a avut-o cu tatăl ei.

Urmăreşte online filmul Nurse 3D 2013 (Asistenta), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

. Vizioneaza filmul Nurse 3D 2013 Nurse 3D 2013 online subtitrat si tradus in limba romana gratis fara intrerupere.
Doar aici ai cele mai bune filme de Filme HD online gratuite in exclusivitate pentru tine cele mai noi filme aparute recent genul: Nurse 3D 2013 online subtitrat din anul Nurse 3D 2013 cu traducere in limba romana.

Filmeonlinebune.com pune la dispozitie pentru iubitori de filme online cele mai noi si bune filme subtitrate in limba romana redate la o calitate inalta DVDRip si HD exact ca la "Cinematografele 3D" In mod gratuit puteti viziona filme online bune precum: Nurse 3D 2013 online subtitrat

Comentarii

Ce parere ai despre acest film? :