Pearl Harbor (2001) online subtitrat in romana

Pearl Harbor (2001) online subtitrat in romana
  • 10.00 / 10 10
1 vot, nota: 10.00
Vizioneaza filmul Pearl Harbor online subtitrat in romana
Server 1
Partea I-a
Partea a II-a
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a

Subtitrat în lb. română
Pearl Harbor (2001) online subtitrat in romana film online gratis

Descriere film:

Un premiu şi 3 nominalizări Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur.

“Ieri, 7 decembrie 1941 – o zi cumplită care va dăinui ca atare peste veacuri – Statele Unite au fost ţinta atacului inopinat al forţelor aeriene şi navale ale Imperiului japonez.”

Într-o dimineaţă liniştită de Duminică, în decembrie, când copiii se joacă, iar familiile merg la biserică, avioane de luptă japoneze au brăzdat cerul, lansând un atac surpriză asupra forţelor armatei americane din Pearl Harbor, Hawaii. Această zi care a scos America din izolarea sa liniştită şi a aruncat-o în plin război, schimbând cursul istoriei, este oglindită într-un film despre patriotism, pasiune şi dragoste.
Povestea se axează pe evenimentele din 7 decembrie 1941, care au schimbat viaţa a doi tineri şi curajoşi piloţi (interpretaţi de Ben Affleck şi Josh Hartnett) şi a unei asistente medicale frumoase şi devotate (interpretată de Kate Beckinsale). Este povestea unei victorii eroice, a curajului şi a dragostei fără limite, a impactului devastator al războiului.

Rating:
AG AUDIENȚĂ GENERALĂ

. Vizioneaza filmul Pearl Harbor (2001) online subtitrat si tradus in limba romana gratis fara intrerupere.
Doar aici ai cele mai bune filme de ACŢIUNE online gratuite in exclusivitate pentru tine cele mai noi filme aparute recent genul: Pearl Harbor online subtitrat din anul (2001) cu traducere in limba romana.

Filmeonlinebune.com pune la dispozitie pentru iubitori de filme online cele mai noi si bune filme subtitrate in limba romana redate la o calitate inalta DVDRip si HD exact ca la "Cinematografele 3D" In mod gratuit puteti viziona filme online bune precum: Pearl Harbor (2001) online subtitrat in romana

Comentarii

Ce parere ai despre acest film? :