RoboCop 2014 filme online subtitrat in romana

RoboCop 2014 filme online subtitrat in romana
  • 10.00 / 10 10
2 voturi, nota: 10.00
Vizioneaza filmul RoboCop 2014 online subtitrat in romana

Subtitrat în lb. română
RoboCop 2014 filme online subtitrat in romana film online gratis

Descriere film:

RoboCop 2014

În 2028, conglomeratul multinaţional OmniCorp se află la apogeul tehnologiei robotice. Dincolo de ocean, dronele lor au fost folosite cu succes de armate timp de mulţi ani de zile, dar Legea Dreyfuss (o lege care interzice ca dronele să aibă putere de foc) împiedică folosirea acestora pe teritoriu local. CEO-ul Omni Corp, Raymond Sellars (Michael Keaton), îşi pune echipa de marketing, împreună cu omul de ştiinţă Dr. Dennett Norton (Gary Oldman), să creeze o nouă unitate care să combine oamenii cu maşinile. Poliţistul Alex Murphy (Joel Kinnaman) este rănit grav în explozia unei maşini capcane plantată de nişte poliţişti corupţi, plătiţi de şeful mafiot local Antonie Vallon.

Norton îl alege pe Murphy drept candidat pentru programul RoboCop, iar după ce obţine semnătura soţiei acestuia, Clara (Abbie Cornish), îl echipează cu un trup metalic şi nişte softuri care îi oferă forţă sporită şi informaţii computerizate în creier. La început, Alex respinge ideea de-a fi un robot, dar este convins de Norton să îşi accepte condiţia şi să rămână puternic de dragul soţiei şi fiului său. Rick Mattox (Jackie Earle Haley), tacticianul militar al OmniCorp, este sceptic în privinţa potenţialului lui Alex şi susţine că nu va fi niciodată atât de eficient precum o dronă.

Pentru a-l face pe Alex să fie mai eficient, Norton îl manipulează pe acesta făcându-l să creadă că deciziile tactice le ia chiar el şi că nu execută, în fapt, nişte programe de calculator prestabilite. În timp ce se pregăteşte de o conferinţă de presă pentru a prezenta RoboCop, Alex este copleşit emoţional şi face o criză atunci când i se încarcă informaţiile din baza de date a poliţiei în creier. Presat de timp, Norton îi alterează creierul lui Alex şi îl face să nu mai simtă absolut nicio emoţie.

Deocamdată filmul RoboCop 2014 nu este disponibil, dar va fi publicat curând.

. Vizioneaza filmul RoboCop 2014 RoboCop 2014 online subtitrat si tradus in limba romana gratis fara intrerupere.
Doar aici ai cele mai bune filme de Actiune online gratuite in exclusivitate pentru tine cele mai noi filme aparute recent genul: RoboCop 2014 online subtitrat din anul RoboCop 2014 cu traducere in limba romana.

Filmeonlinebune.com pune la dispozitie pentru iubitori de filme online cele mai noi si bune filme subtitrate in limba romana redate la o calitate inalta DVDRip si HD exact ca la "Cinematografele 3D" In mod gratuit puteti viziona filme online bune precum: RoboCop 2014 filme online subtitrat in romana

Comentarii

Ce parere ai despre acest film? :