Secondhand Lions – Ultima aventură (2003) online subtitrat in romana

Secondhand Lions – Ultima aventură (2003) online subtitrat in romana
  • 0.00 / 10 10
0 voturi, nota: 0.00
Vizioneaza filmul Secondhand Lions – Ultima aventură online subtitrat in romana
Server 1
Partea I-a
Partea a II-a
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a

Secondhand Lions – Ultima aventură (2003) online subtitrat in romana film online gratis

Descriere film:

În această comedie pentru toată familia, Walter (Haley Joel Osment) e un băiat timid şi tocilar care se apropie de adolescență şi a cărui mamă impulsivă decide să-l lase pe timpul verii cu unchii săi excentrici, Hub (Robert Duvall) şi Garth (Michael Caine). Walter nu e foarte fericit că a fost abandonat în mijlocul Texas-ului cu doi bătrâni, în timp ce Hub şi Garth nu sunt nici ei prea mulţumiţi că trebuie să năşească un puşti, mai ales unul care nu e obişnuit cu vânatul, pescuitul sau trasul cu arma. Atunci când Walter afla o bârfă locală despre trecutul sălbatic şi dubios al unchilor săi, începe să pună câteva întrebări. Chiar dacă celor doi nu le convine că băieţelul îşi baga nasul în trecutul lor, pe măsură ce încep să depene povesti despre aventurile lor din tinereţe, se trezesc că-şi doresc din nou puţină adrenalina în vieţile lor. În curând, Walter devine un complice semi-benevol al bătrânilor săi gardieni care vor să redeştepte în ei spiritul sălbatic, impulsiv al tinereţii. Secondhand Lions a fost produs în parte de binecunoscuta casă de efecte speciale Digital Domani, care a contribuit la fabricarea secventelor de flashback.

. Vizioneaza filmul Secondhand Lions – Ultima aventură (2003) online subtitrat si tradus in limba romana gratis fara intrerupere.
Doar aici ai cele mai bune filme de COMEDIE online gratuite in exclusivitate pentru tine cele mai noi filme aparute recent genul: Secondhand Lions – Ultima aventură online subtitrat din anul (2003) cu traducere in limba romana.

Filmeonlinebune.com pune la dispozitie pentru iubitori de filme online cele mai noi si bune filme subtitrate in limba romana redate la o calitate inalta DVDRip si HD exact ca la "Cinematografele 3D" In mod gratuit puteti viziona filme online bune precum: Secondhand Lions – Ultima aventură (2003) online subtitrat in romana

Comentarii

Ce parere ai despre acest film? :