The Legend of Zorro – Legenda lui Zorro (2005) online subtitrat in romana

The Legend of Zorro – Legenda lui Zorro (2005) online subtitrat in romana
  • 7.00 / 10 10
3 voturi, nota: 7.00
Vizioneaza filmul The Legend of Zorro – Legenda lui Zorro online subtitrat in romana
Server 1
Partea I-a
Partea a II-a
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a

The Legend of Zorro – Legenda lui Zorro (2005) online subtitrat in romana film online gratis

Descriere film:

Legendarul Zorro porneşte într-o nouă aventură pentru a proteja viitorul Californiei şi al cetăţenilor ei. De data asta el se luptă cu raufăcători cu ajutorul frumoasei sale soţii, Elena, şi al tânărului lor fiu, Joaquin.
Alejandro De LaVega este prins între două lumi: viaţa sa ca Zorro şi viaţa de familie. După ce Alejandro încalcă din nou promisiunea de a nu mai purta masca, Elena îl părăseşte şi, curând, începe să aibă întâlniri cu Armand, un conte francez. Dar o explozie misterioasă în deşert îl face pe Zorro să bănuiască faptul că Armand ascunde ceva. Însa el nu ştie că nu este singurul care încearcă să descopere anumite lucruri.

. Vizioneaza filmul The Legend of Zorro – Legenda lui Zorro (2005) online subtitrat si tradus in limba romana gratis fara intrerupere.
Doar aici ai cele mai bune filme de ACŢIUNE online gratuite in exclusivitate pentru tine cele mai noi filme aparute recent genul: The Legend of Zorro – Legenda lui Zorro online subtitrat din anul (2005) cu traducere in limba romana.

Filmeonlinebune.com pune la dispozitie pentru iubitori de filme online cele mai noi si bune filme subtitrate in limba romana redate la o calitate inalta DVDRip si HD exact ca la "Cinematografele 3D" In mod gratuit puteti viziona filme online bune precum: The Legend of Zorro – Legenda lui Zorro (2005) online subtitrat in romana

Comentarii

Ce parere ai despre acest film? :