The Three Musketeers – Cei trei muschetari (2011) online subtitrat in romana

The Three Musketeers – Cei trei muschetari (2011) online subtitrat in romana
  • 1.00 / 10 10
1 vot, nota: 1.00
Vizioneaza filmul The Three Musketeers – Cei trei muschetari online subtitrat in romana
Server 1
Partea I-a
Partea a II-a
Server 2
Partea I-a
Partea a II-a

The Three Musketeers – Cei trei muschetari (2011) online subtitrat in romana film online gratis

Descriere film:

Urmându-şi visul de a deveni muschetar, D’Artagnan (Logan Lerman) pleacă la Paris, unde îi găseşte pe Athos (Matthew Macfadyen), Aramis (Luke Evans) şi Porthos (Ray Stevenson) în slujbe mizere, în căutarea unei cauze care să le spele numele. În urmă cu trei ani, după ce au furat un proiect secret dintr-un seif veneţian, au fost trădaţi de partenera lor Milady (Milla Jojovich), care i-a vândut planul ducelui de Buckingham (Orlando Bloom).
În acest timp, diabolicul Richelieu (Christoph Waltz) urzeşte un plan pentru a-l detrona pe regele Louis (Freddie Fox). Cu ajutorul agentei duble Milady, cardinalul îi înscenează reginei Anne (Juno Temple) o aventură cu Buckingham, sperând că regele Ludovic va crede minciuna. În viziunea lui, lucrurile sunt simple: regina va fi condamnată, Anglia va fi provocată la război, poporul îşi va dori un conducător mai puternic, iar el va deveni noul rege al Franţei.
Pentru a feri Franţa de aceste uneltiri, muschetarii se alătură lui D’Artagnan şi pornesc în cea mai periculoasă misiune, bazându-se pe spiritul de prietenie care i-a salvat de fiecare dată: toţi pentru unul şi unul pentru toţi!

. Vizioneaza filmul The Three Musketeers – Cei trei muschetari (2011) online subtitrat si tradus in limba romana gratis fara intrerupere.
Doar aici ai cele mai bune filme de ACŢIUNE online gratuite in exclusivitate pentru tine cele mai noi filme aparute recent genul: The Three Musketeers – Cei trei muschetari online subtitrat din anul (2011) cu traducere in limba romana.

Filmeonlinebune.com pune la dispozitie pentru iubitori de filme online cele mai noi si bune filme subtitrate in limba romana redate la o calitate inalta DVDRip si HD exact ca la "Cinematografele 3D" In mod gratuit puteti viziona filme online bune precum: The Three Musketeers – Cei trei muschetari (2011) online subtitrat in romana

Comentarii

Ce parere ai despre acest film? :